Dalsöğüt İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://dalsogutio.meb.k12.tr
Adres : DALSÖĞÜT MAH. DALSÖĞÜT KÜME EVLERİ NO 17 TEKMAN / ERZURUM
VİZYON : İlçemizde; velisi, öğrencisi, öğretmeni, çalışanı ve idarecisi tarafından alanlarında en çok takdir edilen köy okulu olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Ders Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati: 14:10
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Dalsöğüt köyünde sağlık ocağı vb. kuruluşlar yoktur.En yakın sağlık ocağı 20 km mesafede bulunan Kırıkhan Sağlık Ocağıdır. Yerleşim yerinde ADSL hattı bulunmamaktadır.mobil hat çekmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye uzaklık 46 km olup, ile uzaklığı Palandöken yolundan yaklaşık 120 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :